Szállítási feltételek

1. Házhozszállítás feltételei és díjai

1.1. A megrendelt termékeket a Magyar Posta futárszolgálat szállítja. A rendelés visszaigazolása után a terméket amennyiben készleten van, az alábbiak szerint juttatjuk el Önhöz:

Európai Unión belül:  4-10 munkanap.

USA illetve Kanada területére: 3-15 munkanap.

1.2. A szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megteszünk. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudjuk teljesíteni, mert az áru mégsem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlónkat és tájékoztatjuk a várható határidőről. Amennyiben az új időpont nem megfelelő és a Vásárló el kíván állni a megrendeléstől, részére a már megfizetett összeget visszatérítjük.

1.3. A szállítási költség a megrendelőt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Erre vonatkozó információink a [1.5.] menüpont alatt található.

1.4. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják az ügyfélszolgálatot. Reklamációt az esetleges sérülésekről az átvétel után nem áll módunkban elfogadni!

1.5.Házhozszállítás díjtételei:

Magyarország területén belül a  szállítás nettó 30.000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES. Egyéb esetben a szállítási költség 2.500 Ft + ÁFA.

Az Európai Unión belül a  szállítás nettó 60.000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES. Egyéb esetben a szállítási költség  12.000 Ft + ÁFA.

Az Usa és Kanada területére a szállítás 100.000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES. Egyéb esetben a szállítási költség 12.000 Ft.